ITS Protection, Tietoturvapalvelu

Hallittua tietoturvaa palveluna mobiililaitteille, työasemille, kannettaville ja palvelimille. Huolehdimme siitä, että yrityksesi kaikkien laitteiden tietoturva ja lisenssit ovat ajan aina tasalla. Palveluumme sisältyvät lisenssit ja niiden hallinta, jatkuva valvonta sekä kuukausittainen raportointi tietoturvan tilasta.

Mikäli palvelumme havaitsee viruksen tai muun uhan verkossa, tekninen tukemme reagoi välittömästi tilanteeseen ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin ongelman poistamiseksi. Kaikki muutokset esimerkiksi palomuurisääntöihin saadaan tehtyä keskitetysti ilman käyttäjien toimia.

Ei pelkkää virustorjuntaa

ITS Protection palvelu huolehtii myös kolmannen osapuolen valmistamien ohjelmistojen päivittämisestä automaattisesti.

Vanhentuneet ohjelmat ovat nykyisin suurin tietoturvariski, jonka vuoksi ohjelmistopäivityksistä huolehtiminen on tärkeä osa tietoturvan ylläpitoa. Perinteisen virus- ja haittaohjelmien torjunnan sekä selainsuojauksen lisäksi ITS Protection –palvelu huolehtii ilman käyttäjän toimenpiteitä myös ohjelmistojen versio- ja korjauspäivityksistä täysin automaattisesti.

ITS Protection palvelu

  • suojaa Windows- ja Mac-tietokoneet, tiedostopalvelimet, Microsoft Exchange –palvelimet sekä mobiililaitteet (Android ja iPhone)
  • päivittää automaattisesti ohjelmistoversiot
  • asentaa Windowsin ja kolmansien osapuolien sovellusten ohjelmisto- ja versiopäivitykset (mm. Java, Adobe Flash, Acrobat)
  • Palvelu perustuu F-Secure PSB advanced palveluun ja siihen voidaan sisällyttää myös F-Secure Freedome for Business

Palvelun laskutus tapahtuu kuukausittain käyttömäärän mukaan.

 

”Palvelu toimii taustalla täysin huomaamattomasti eikä hidasta koneen toimintaa edes vanhemmilla tietokoneilla käytettäessä. – Timo Vinberg, Toimitusjohtaja, Sähkövinberg Oy”

Ota rohkeasti yhteyttä tai katso muita palvelujamme.