ITS Backup Varmuuskopiointipalvelu

Työasemien ja palvelinten varmuuskopiointi on usein hoidettu puutteellisesti. Tietokoneiden kovalevyt hajoavat, laitteita hävitetään ja varastetaan sekä vesivahinko tai tulipalo voi tuhota suojellun laitetilan. Tiedostot tuleekin aina varmuuskopioida pois tietokoneen tai palvelimen välittömästä läheisyydestä.

Pilvipohjainen varmuuskopiointipalvelumme soveltuu erinomaisesti tiedostojen varmistamiseen palvelimilta ja työasemilta. Palvelussa on tehokas pakkaus ja sama tieto on varmistettuna vain yhteen kertaan. Päivittäin varmistetaan vain muuttuva tieto, jolloin siirrettävä datamäärä pysyy normaalisti varsin pienenä eikä näin kuormita yrityksen tietoverkkoa liiaksi. Palvelussa on myös tiedostojen versiohallinta, jolloin mahdollistaa palauttamisen myös edellisiin versioihin tiedostosta.

Kaikki palveluun siirrettävät tiedot salataan AES-256 salauksella, jolloin kaikki luottamukselliset tiedot pysyvät luottamuksellisina.

Joustava hinnoittelu

Palvelumme on hinnoiteltu joustavasti varmistettavan / käytössä olevan datamäärän mukaan yhden (1) Gt tarkkuudella.

Varmuuskopiointipalveluamme voit täydentää halutessasi paikallisilla varmuuskopiointiratkaisuilla, esimerkiksi varmennetuilla verkkolevyillä. Valvomme varmuuskopioiden toimintaa jatkuvasti, joten voit unohtaa päivittäisen nauhojen kanssa työskentelyn ja keskittyä omaan liiketoimintaasi ilman huolta tietojen häviämisestä.

 

Palvelun käyttöönotto sujui vaivattomasti ja hallinta on todella helppoa. Tiedonsiirtonopeus palveluun on hyvä ja palvelun toiminta kokonaisuudessaan moitteetonta. – Pekka Kälviäinen, Karatko Ky”

Ota rohkeasti yhteyttä tai katso muita palvelujamme.