ITS Communication Google G Suite tai Office 365

ITS Communication palveluun voit valita joko Office 365 tai Google G Suite pilvipalvelun. Molemmista palveluista löytyvät mm. sähköposti, kalenteri, pikaviestimet sekä verkkodokumentit, jotka toimivat kaikilla päätelaitteilla missä ikinä oletkin.

Toimitamme palvelut ”avaimet käteen” –periaatteella. Tarjoamme lisäksi asiakaskohtaisesti räätälöidyt koulutuspalvelut sekä jatkuvan käyttötuen ja pääkäyttäjäpalvelun. Sekä Microsoftin että Googlen pilvipalvelu tarjoaa erinomaiset työkalut digitalisaation edistämiseen ja työtapojen tehostamiseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän tulla kertomaan lisää!

Lue lisätietoa Office 365 ja Google G Suite palveluista.

 

”IT-Saimaa Oy toimitti yhdistyksellemme täydellisen viestintäratkaisun laitteineen. Sähköposti, kalenteri ja dokumentit ovat nyt käytettävissä mistä ja milloin tahansa eikä tarvitse enää murehtia tietojen häviämisestä tai tietoturvasta. – Inkeri Vartiainen, Toiminnanjohtaja, Satakielen laulu ry”

 

”Palvelun käyttöönotto sujui erinomaisesti ja kaikki vanhat sähköpostit ja kalenterimerkinnät sekä yhteystiedot siirrettiin uuteen palveluun. Kirjautuminen sähköpostiin toimii nyt samalla tunnuksella ja salasanalla kuin työasemalle, joka on helpottanut työntekijöidemme arkea paljon. – Päivi Ahonen, Lappeenrannan palvelukeskussäätiö”

Ota rohkeasti yhteyttä tai katso muita palvelujamme.