Palvelinratkaisut

Pilvipalveluilla pystytään korvaamaan oma palvelin monissa tilanteissa, mutta etenkin kriittisissä ympäristöissä, joissa verkkovikojen aiheuttamat katkokset eivät ole hyväksyttyjä, oma palvelin on edelleen perusteltu vaihtoehto. Tällöin palvelimen luotettavuus ja oikeat resurssit ovat tärkeässä osassa yrityksen IT-ympäristön kokonaisuuden kannalta. Valinnassa kannattaa luottaa asiantuntijoiden apuun, jotka valitsevat yrityksesi tarpeisiin sopivan palvelimen.

Toimitamme pääasiassa HP:n palvelimia, jonka valikoimista löytyy sopivan kokoinen palvelin aina kotitoimistosta monen toimipisteen yrityksen tarpeisiin.

Nykyisin omissa tiloissa sijaitseva palvelin ei ole ainoa vaihtoehto, vaan palvelimet voivat sijaita osittain tai jopa kokonaan ns. pilvessä. Asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti alan kehitystä ja rakentavat asiakkaalle aina parhaan mahdollisen palvelinratkaisun, jossa on huomioitu asiakkaan liiketoiminnan tarpeet. Palvelinratkaisun valinnassa kiinnitetään myös erityistä huomiota tietoturvaan sekä ympäristön toimintavarmuuteen ja käytettävyyteen etenkin kriisitilanteiden varalta.

Emme ole sidottuja yhteen toimittajaan, vaan toimitamme aina yrityksellesi parhaiten sopivat ratkaisut.

 

”Luovuimme omasta fyysisestä palvelimesta ja siirsimme kaikki tiedostot pilvipalveluun. Uusi palvelu on toiminut moitteetta ja on tehostanut työmailla liikkuvien työntekijöiden työntekoa huomattavasti. Tietotekniikan kustannuksemme myös laskivat uuden palvelun käyttöönoton myötä huomattavasti. – Timo Vuori, Arkkitehtitoimisto Timo Vuori, toimitusjohtaja”

Ota rohkeasti yhteyttä tai katso muita tuotteitamme.