Tulostaminen ja dokumentinhallinta

Tavoiteltaessa laadukasta ja kustannustehokasta tulostusta laitteen valinnalla on ratkaiseva merkitys. Konica Minoltan valikoimasta löytyy sopiva laite työpöytätulostimesta aina järeään tuotantotulostimeen asti.

Toimimme Etelä-Karjalan alueella Konica Minoltan virallisena jälleenmyyjänä sekä huoltokumppanina. Meiltä saat laitteellesi kattavan tuen ja luotettavan huollon. Maahantuojan sertifioimat huoltohenkilömme auttavat koneiden ominaisuuksien tehokkaassa hyödyntämisessä ja saamaan täyden hyödyn irti koneista.

Dokumenttien liikutteleminen sähköisen ja paperiversion välillä on ollut aina haastavaa. Meiltä löytyy kattavat ratkaisut sekä dokumenttien hallintaan että sähköiseen arkistointiin. Ota yhteyttä myyntiimme, niin voimme keskustella tarkemmin yrityksenne tarpeista.

 

”Konica Minoltan värimonitoimilaitteemme toimivat luotettavasti ja tulosteiden laatu on erinomainen. Huoltopalvelu toimii tarvittaessa nopeasti ja tukea saa hyvin myös puhelimitse sekä sähköpostilla. – Jani Pihl, Toimitusjohtaja, LIS Group Oy”

Ota rohkeasti yhteyttä tai katso muita tuotteitamme.