Verkkoratkaisut

Toimitamme yrityksille verkkoratkaisut internet-liittymästä verkon valvontaan ja ylläpitoon. Internet-liittymäksi voit asiakkaanamme valita minkä tahansa operaattorin liittymän, emme ole sitoutuneet mihinkään yksittäiseen operaattoriin.

Meillä on pitkä kokemus kahdennettujen yhteyksien käytöstä ja konfiguroinnista. Voit esimerkiksi hankkia langattoman 4G-yhteyden varalle. Jos ensisijaiseen yhteyteen tulee ongelmia, vaihto varayhteyteen tapahtuu ilman käyttäjän toimia täysin huomaamattomasti. Yhteyksiä voidaan myös tarvittaessa käyttää samaan aikaan ja näin turvata riittävä tiedonsiirtokapasiteetti esimerkiksi puhelinliikenteelle, mikäli se hoidetaan internetin välityksellä.

Tietoverkon suojaaminen ja käytön valvominen sekä rajoittaminen tulevat jatkuvasti yhä tärkeämmiksi. Kauttamme saat Watchguardin palomuuriratkaisut, joihin on saatavilla erittäin laajat tietoturvaominaisuudet. Ominaisuudet ovat myös helposti päivitettävissä lisenssipohjaisen käyttöönoton ansiosta

Lue lisää Watchguard –palomuurien suojausominaisuuksista.
Liikkuvat työntekijät ja etätyöntekijät asettavat uusia haasteita tietoverkolle ja sen käytettävyydelle. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille tarvittavat tietoturvalliset yhteydet erilaisilla VPN-tekniikoilla tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tuotevalikoimastamme löytyy kytkimet, palomuurit sekä langattomat ratkaisut kaiken kokoisille yrityksille. Tarvittaessa toimitamme myös sisäverkon kaapeloinnin ”avaimet käteen” periaatteella.

 

”IT-Saimaa Oy toimitti langattoman ratkaisun teollisuushallien yhdistämiseen. Asiantuntijat tutustuivat tarkasti kohteeseen, jonka pohjalta saimme ratkaisuehdotuksen. Toimitus tapahtui nopeasti ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. – Jani Salo, Toimitusjohtaja, Finn-Valve Oy”

Ota rohkeasti yhteyttä tai katso muita tuotteitamme.